Zahajovací afterparty

Pondělí 5/8
22:00 04:00
Party
CZ, EN

Bylo by škoda zmizet ze Střeláku hned poté, co v deset večer zhasne stage oficiálního zahajovacího programu. Přesuň se jen pár kroků na jižní část ostrova do KKAFE, kde v pondělí večer poprvé ožije Pride Club. Čekáme tě na zahajovací afterparty v klubu, kde vládne inkluzivní a bezpečná atmosféra a všichni queers a allies jsou vítáni s otevřenou náručí.

Kdo se tam na tebe bude těšit?

Just Karen & Jan Cina alias La Chica

Jan Cina alias La Chica a Just Karen mají připravený DJ set, kterým odšpuntují zahajovací afterparty v Pride Clubu a zároveň své DJské panenství. Uděláme si společně Ibizu na Střeláku. U toho nesmíš chybět, let’s sweat together!

La Chica vznikla jako příprava na roli v novém filmu Šimona Holého „Chica Checa“. A u jejího zrodu byla právě Just Karen. Dá se říct, že Jan má za sebou více než dost zkušeností, co se herectví, natáčení, tance a zpěvu týče. Ovšem La Chica zkušenosti na profi drag scéně teprve pomalu sbírá a vystupování před lidmi se stává jejím elixírem mládí. A je poctěna pozváním právě na opening Prague Pride.
IG: @jancina_cz

Just Karen je všestranná umělkyně, moderátorka, divadelní herečka a poeticky éterická entita, která vystupovala po ČR, na Slovensku, v Berlíně, New Yorku či na Islandu (kde nevystupovala?!). Můžeš ji vídat na kabaretních večerech PiNKBUS a Queeriety, současně také účinkuje v představení „Já, Johan*a“ v divadle Komedie a moderuje hotcast Pot na Radiu Wave. Moc se těší na Prague Pride a ráda si s tebou připije.
IG: @justkarenhoney

Tasya

Tasya je pražská audiovizuální umělkyně, světelná designérka a dýdžejka. Ve svých setech rádi rozvíjí vše podivné a skákavé, mísí žánry a noří se hluboko do studia emocí. Breakbeaty pro zlomená srdce. Tasya je součástí Lunchmeat Studia a Lunchmeat Festivalu a hudební kurátorkou Queer filmového festivalu Mezipatra.
IG: @tasya.jpeg SoundCloud: https://soundcloud.com/infameradio/vitamin-wtasya https://soundcloud.com/hitasya

LILITH

Připrav se na hudební trip s LILITH, která se nebojí experimentů. Díky vlivu hardcoru z devadesátek, Y2K a kawaii kultury jsou sety LILITH často plné samplů a remixů. Můžeš se těšit na méně známé tracky párované s ikonickými hity. Kromě toho, že si s ní můžeš zatančit, neměly by ti uniknout ani její funky ilustrace a grafiky.
IG: @kawaii__lilith SoundCloud: https://soundcloud.com/kawaii_lilith

Vstupné – 150 Kč v předprodeji, na místě 200 Kč, sleva 50 Kč na místě s páskou ze Zahajovacího koncertu

Při vstupu tě požádáme o uložení bundy, batohů a příručních zavazadel do šatny, která je zdarma. Vstupné i útratu na baru můžeš hradit jak platební kartou, tak hotově.

Přístupnost – pouze pro 18+

Vibe check – velkokapacitní akce (více než 200 lidí, vysoká možnost fyzického kontaktu), hlasitá akce, možnost sezení, vnitřní prostor

Trigger warnings – blikající světla

Pride Club

Střelecký ostrov 336